MOJE PYCHOTKI
-
- Hubiak przyrośnięty
- Posty: 481
- Rejestracja: czwartek, 25 lipca 2013, 19:27
- Imię: Wojtek
- Ulubione grzyby: Prawdziwki, zielonki
- Lokalizacja: Szczecin
- Pochwalił: 246 razy
- Pochwalony: 255 razy
- Kontakt:
MOJE PYCHOTKI
A czym to się różni jeśli można wiedzieć. U mnie jeżeli klikną w klawisz Galeria ta wczytuje się w nieskończoność i nic się nie dzieje.
Niech Bóg zmiłuje się nad moimi wrogami, bo ja z pewnością tego nie zrobię
-
- Gimnazjalista pozyskiwacz
- Posty: 1896
- Rejestracja: wtorek, 22 listopada 2016, 17:20
- Imię: Michał
- Ulubione grzyby: Kanie, Podgrzybki, Maślaki
- Lokalizacja: Łódź
- Pochwalił: 439 razy
- Pochwalony: 694 razy
- Kontakt:
MOJE PYCHOTKI
Ja tam się zawiodłem Wszystko wygląda ładnie, jak zrobisz dżem, ale pół roku i tak wszystko traci kolor i jest "rozciapciałe" Truskawka jednak nie lubi obróbkiBukowy pisze:QR_BBPOST Ja robiłem na próbę dżem z rabarbaru z dodatkiem truskawek.
-
- Założyciel strony oraz forum
- Posty: 73060
- Rejestracja: sobota, 26 listopada 2005, 22:30
- Imię: Wiesław
- Ulubione grzyby: Smardze...
- Lokalizacja: Kraków
- Pochwalił: 48860 razy
- Pochwalony: 9013 razy
- Kontakt:
MOJE PYCHOTKI
Nie wiem ja nie ma problemu aby za pomocą glawisza Galeria wklejać zdjęcia - twoje też w ten sposób wstawiłem.Bukowy pisze:QR_BBPOST dzieje
Zenit - Wiesław Kamiński Grzyboznawca nr 1561
http://www.NaGrzyby.pl
Galeria 2005-2016 https://nagrzyby.pl/galeria/main.php
Człowiek jest wielki, nie przez to co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi.
http://www.NaGrzyby.pl
Galeria 2005-2016 https://nagrzyby.pl/galeria/main.php
Człowiek jest wielki, nie przez to co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi.
-
- Gimnazjalista pozyskiwacz
- Posty: 1896
- Rejestracja: wtorek, 22 listopada 2016, 17:20
- Imię: Michał
- Ulubione grzyby: Kanie, Podgrzybki, Maślaki
- Lokalizacja: Łódź
- Pochwalił: 439 razy
- Pochwalony: 694 razy
- Kontakt:
MOJE PYCHOTKI
Jest to tymczasowy błąd. Mam nadzieje, że Dare wkrótce poprawi. Wykasuj z adresu tekst:Bukowy pisze:QR_BBPOST A czym to się różni jeśli można wiedzieć. U mnie jeżeli klikną w klawisz Galeria ta wczytuje się w nieskończoność i nic się nie dzieje.
Kod: Zaznacz cały
?mobile=false
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 27340
- Rejestracja: czwartek, 6 stycznia 2011, 18:43
- Lokalizacja: Poznań - Winiary
- Pochwalił: 8669 razy
- Pochwalony: 20857 razy
- Kontakt:
MOJE PYCHOTKI
a ja od wczoraj muszę pierdoły po mojej liczbie oznaczającej pozycję w Galerii . Nie zgłaszałem , gdyż sobie poradziłem .Zenit pisze:QR_BBPOST ja nie ma problemu aby za pomocą glawisza Galeria wklejać zdjęcia
-
- Hubiak przyrośnięty
- Posty: 481
- Rejestracja: czwartek, 25 lipca 2013, 19:27
- Imię: Wojtek
- Ulubione grzyby: Prawdziwki, zielonki
- Lokalizacja: Szczecin
- Pochwalił: 246 razy
- Pochwalony: 255 razy
- Kontakt:
MOJE PYCHOTKI
Ale przynajmniej smakuje, a nie jak te sklepowe wynalazki z cukrem żelującym i masą wody. To raczej normalne że po długim zesmażeniu owoce się rozpadną.
Niech Bóg zmiłuje się nad moimi wrogami, bo ja z pewnością tego nie zrobię
-
- Gimnazjalista pozyskiwacz
- Posty: 1896
- Rejestracja: wtorek, 22 listopada 2016, 17:20
- Imię: Michał
- Ulubione grzyby: Kanie, Podgrzybki, Maślaki
- Lokalizacja: Łódź
- Pochwalił: 439 razy
- Pochwalony: 694 razy
- Kontakt:
MOJE PYCHOTKI
A kto powiedział, że kupne przetwory z truskawek mi smakująBukowy pisze:QR_BBPOST le przynajmniej smakuje, a nie jak te sklepowe wynalazki z cukrem żelującym i masą wody.
Nie chodzi o rozpadanie się, tylko o to, że po kilku miesiącach truskawki robią się siwe i takie "rozciapciałe" Czy to kompot, czy jam, zawsze ten sam syfBukowy pisze: To raczej normalne że po długim zesmażeniu owoce się rozpadną.
-
- Założyciel strony oraz forum
- Posty: 73060
- Rejestracja: sobota, 26 listopada 2005, 22:30
- Imię: Wiesław
- Ulubione grzyby: Smardze...
- Lokalizacja: Kraków
- Pochwalił: 48860 razy
- Pochwalony: 9013 razy
- Kontakt:
MOJE PYCHOTKI
łał nawet trzonki suszysz ? Ja zabieram same kapelusze w tym wypadku - trzonki są raczej twardawe no chyba że zmielisz je i do sosusectroyer pisze:QR_BBPOST Suszony łuszczak zmienny
Zenit - Wiesław Kamiński Grzyboznawca nr 1561
http://www.NaGrzyby.pl
Galeria 2005-2016 https://nagrzyby.pl/galeria/main.php
Człowiek jest wielki, nie przez to co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi.
http://www.NaGrzyby.pl
Galeria 2005-2016 https://nagrzyby.pl/galeria/main.php
Człowiek jest wielki, nie przez to co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi.
-
- Gimnazjalista pozyskiwacz
- Posty: 1896
- Rejestracja: wtorek, 22 listopada 2016, 17:20
- Imię: Michał
- Ulubione grzyby: Kanie, Podgrzybki, Maślaki
- Lokalizacja: Łódź
- Pochwalił: 439 razy
- Pochwalony: 694 razy
- Kontakt:
MOJE PYCHOTKI
To samo robiłem z twardzioszkami. Ja w zabobony o trzonkach nie wierzę Robię proszek tylko jak mam bardzo dużo grzybów (jak z czubajką w zeszłym roku - przyprawa kaniowa ). Tak to po prostu drobno kroję, albo jak są ususzone łamię, do wody, by nasiąkły i na patelnię PysznościZenit pisze:QR_BBPOST łał nawet trzonki suszysz ? Ja zabieram same kapelusze w tym wypadku - trzonki są raczej twardawe no chyba że zmielisz je i do sosu
-
- Gimnazjalista pozyskiwacz
- Posty: 1896
- Rejestracja: wtorek, 22 listopada 2016, 17:20
- Imię: Michał
- Ulubione grzyby: Kanie, Podgrzybki, Maślaki
- Lokalizacja: Łódź
- Pochwalił: 439 razy
- Pochwalony: 694 razy
- Kontakt:
MOJE PYCHOTKI
Przygotowania do zimy ciąg dalszy. Dzisiejszy odcinek sponsoruje młoda kapusta, łącznie mi już wyszło 20, czy 30 słoików
-
- Gimnazjalista pozyskiwacz
- Posty: 1896
- Rejestracja: wtorek, 22 listopada 2016, 17:20
- Imię: Michał
- Ulubione grzyby: Kanie, Podgrzybki, Maślaki
- Lokalizacja: Łódź
- Pochwalił: 439 razy
- Pochwalony: 694 razy
- Kontakt:
MOJE PYCHOTKI
Tym razem uległem nawom Pawła, kurki w sosie własnym, pasteryzowane w piekarniku 3 razy po godzinie (już 4 sobie odpuściłem )