Dziwny to kraj i to nie tylko dlatego, że jeżdżą lewą stroną, grają w polo lub krykieta, mają pokręcony system miar i wag, piją herbatę z mlekiem itp.gregforet fajnieWalia jest też chyba dużo tańsza... tam nawet jakby się chciało to nie ma na co kasy wydać
Możecie mi nie wierzyć ale u nas jest większy wybór wszystkiego niż tam... np. wchodzę do marketu (już nie pamiętam nazwy) i szukam płynu do naczyń.... znalazłam ! Był tylko jeden, żadnego wyboru
to samo z mydłem, były 3 i żadne nie pachniało, najzwyklejsze takie... mój był przeszczęśliwy bo dawał mi kasę, szłam na miasto i nic nie kupowałam bo u nas jest to samo a nawet więcej i tańsze
tu akurat się nie dziwię... herbata jest kilka razy mocniejsza niż nasza , przywiozłam sporo różnych, żeby rozdać znajomym i rodzinie i wszyscy mówią, że z torebki cały dzbanek robią bo jest tak mocnaQR_BBPOST piją herbatę z mlekiem
o tak, strasznie głupio przechodzi się przez ulicę... patrzysz nic nie jedzie a tu nagle znikąd wyrasta z prawej strony autoQR_BBPOST jeżdżą lewą stroną
W okolice Brennej i Ustronia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
Link do galerii: |